Zip screen

Veranda-Sunlite heeft voor zijn veranda’s en tuinkamers ook zip-screens in het assortiment. Zo kunt u aangenaam onder u veranda zitten zonder last te hebben van de wind. Bij de screens kunt u kiezen uit 4 verschillende kleuren bak, ook heeft u ruim keuze uit verschillende kleuren doek. Bovendien is het mogelijk om een transparant venster in uw screen te nemen. Hierdoor komt er meer licht in de veranda wanneer het screen gesloten is en kunt u beter door het screen heen kijken. Het zip-screen wordt elektrisch aangedreven en is tevens ook optioneel bedienbaar door middel van een afstandsbediening.

Een voorbeeld van een zip-screen met venster is te zien in onze showroom. Daarnaast hebben wij vele leveranciers die ieder hun eigen opties aanbieden op het gebied van zip-screens.

Unieke eigenschappen

  • Het screendoek zit stevig vast in de geleiders
  • Moderne behuizing
  • Keuze uit 4 verschillende bakkleuren
  • Standaard voorzien van Somfy motor

Zip screen

RayLux Zonwering & Rolluiken


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
merk-sunlite
markies_logo