De Huiscomponist heeft voor elk budget een veranda van Sunlite Haarlem.

Tuinkamers glas

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Veranda Sunlite biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik. Een veranda in combinatie met de solide glazen schuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin!

Glazen tuinkamers

Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

RayLux Zonwering & Rolluiken


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
merk-sunlite
markies_logo