De Huiscomponist heeft voor elk budget een veranda van Sunlite Haarlem.

Tuinkamers aluminium

Een tuinkamer van veranda-sunlite maakt het mogelijk om niet afhankelijk te zijn van het weer wanneer u lekker in de tuin wilt ontspannen. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar van uw tuin te kunnen genieten. De tuinkamers zijn verkrijgbaar in aluminium en glas, waarbij standaardmaten te kiezen zijn. Ook is het uiteraard mogelijk om uw tuinkamer op maat te laten maken.

Aluminium tuinkamers

De aluminium tuinkamers van veranda-sunlite zijn voorzien van gelaagd glas. Om het comfort te vergroten zijn de zijwanden voorzien van draai-kiepramen. Ter beveiliging zijn de schuifdeuren voorzien van doorlopende cilindersloten.

Keuze

De tuinkamer zelf is te kiezen in vier standaardkleuren. Ook heeft u keuze uit 3 verschillende gootlijsten. Als dekbedekking heeft u dezelfde keuze als bij onze veranda’s, namelijk 5 verschillende soorten polycarbonaat en 2 verschillende glasdiktes.

RayLux Zonwering & Rolluiken


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
merk-sunlite
markies_logo