De Huiscomponist heeft voor elk budget een veranda van Sunlite Haarlem.

Skyline

Skyline Veranda

De Skyline veranda van Veranda Sunlite is voorbereid voor een glazen dakbedekking. De verzwaarde liggers en profielen zorgen ervoor dat de veranda stevig genoeg is om 44/2 of 55/2 glas als dak te kunnen dragen. Om de stevigheid te waarborgen is de Skyline vanaf een diepte van 350 cm standaard voorzien van XS-liggers. Op het plaatje is te zien wat er mogelijk is op het gebied overspanningen.

Keuze

Op het gebied van kleuren heeft u bij de Skyline ruime keus. Naast de 7 standaardkleuren is het tegen meerprijs ook mogelijk om één van de special colors te kiezen. Bovendien heeft u de keuze uit 3 verschillende gootstijlen. Als dak kunt u kiezen uit 44/2 of het wat stevigere 55/2 glas


Een veelgekozen optie in de Skyline is de ledverlichting. De led-sets bestaan uit setjes van 3, waarbij u de keuze heeft uit zowel normale ledverlichting als ledverlichting met een dimmer. U kunt gebruikt maken van onze montage en/of bezorgservice.

U heeft al een Skyline Veranda vanaf €2633,-

Terrasverwarming

Als het in de avond koeler wordt, is een heater of terrasverwarmer een uitkomst. Onze speciale heater-units zorgen ervoor dat u ook dan warm blijft in uw veranda of tuinkamer.

sfeerfoto

veranda sunlite


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
merk-sunlite
markies_logo

Bekijk de Highline varianten

highline veranda

Bekijk de Greenline varianten

greenline logo

Bekijk de Profiline varianten

profiline veranda