Easyline Glassline

Easyline Glassline Veranda

Onze huiscollectie bestaat uit de Easyline Polyline veranda en Easyline Glassline veranda.

De veranda wordt geproduceerd in Duitsland en heeft daarom een belastinggraad voor water, sneeuw maar ook om bijvoorbeeld de ramen te lappen. De Easyline Glassline veranda van Veranda Sunlite is uitgevoerd met verzwaarde liggers en profielen wat een stevige constructie creëert om het dak in te leggen met gelaagd glas. De veranda kan gekoppeld geleverd worden tot wel twintig meter breed met een diepte van vijf meter!

U heeft keuze uit de vijf onderstaande RAL kleuren én u heeft de keuze uit een ronde, rechte of klassieke gootsierlijst. Allemaal zonder meerprijs!

U heeft de keuze uit de kleuren:

Bovendien heeft u de keuze uit 3 verschillende gootstijlen. Als dak kunt u kiezen uit 44/2 of het wat stevigere 55/2 glas.


Een veelgekozen optie in de Polyline is de ledverlichting. De led-sets bestaan uit setjes van 3, waarbij u de keuze heeft uit zowel normale ledverlichting als ledverlichting met een dimmer. U kunt gebruikt maken van onze montage en/of bezorgservice.

Terrasverwarming

Als het in de avond koeler wordt, is een heater of terrasverwarmer een uitkomst. Onze speciale heater-units zorgen ervoor dat u ook dan warm blijft in uw veranda of tuinkamer.

sfeerfoto

Bekijk alle mogelijkheden in onze showroom

Laat u verbazen door de vele voordelen die een veranda u geeft. In onze showroom kunt u op uw gemak alle veranda’s bekijken. Bovendien staat ons team van experts elke dag voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies. Of het nu gaat om een uitbreiding of een totaal nieuwe veranda, wij van Veranda Sunlite staan altijd voor u klaar.

veranda sunlite


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
huis-easyline
merk-sunlite
markies_logo